За нас

„Ярки цветове“ ЕООД

Фирма „Ярки цветове“ ЕООД е създадена през 2012 година като първоначално основната дейност е насочена към използването на съвременните технологии в изкуството. Използвахме специализирани принтери за печат върху дърво, камък, кожа, текстил и керамика. Експериментирахме с 3D технологии за изработка на триизмерни артикули и обекти.

Постепенно фокусът ни бе изместен към разработването на нови продукти и технологии в индустрията, използвайки приложни научно изследователски и развойни дейности (НИРД).

Това доведе до плавен преход от чисто производствена дейност към извършване на консултантски услуги в различни области на индустрията – най-вече в производствения и преработвателния сектор.

Залагаме на внедряването на високотехнологични решения, които да оптимизират производствените процеси, да подобрят производителността на труда и да доведат до по-висока норма на печалба и конкурентоспособност.

Екипът ни успешно обхваща широк аспект от дейности в бизнеса – като се започне от анализиране на текущото състояние, дефиниране на проблеми и слаби места, намиране на решения и оптимизации, оценка и внедряване на коригиращи мерки.

Опита си в бизнес анализа успешно пренасяме и в обществения сектор, като сме партнирали на общини и публични организации в сферата на здравеопазването и образованието.

Мислите ли за нов проект? Започнете днесПрисъединете се към насНека поговорим

Ние сме компания, която превръща вашия бизнес в глобална, ориентирана стратегия.
Насрочете среща с нас, за да обсъдим вашите цели и нужди.
Свържете се с нас

Свържете се с нас

Обадете ни се или попълнете формата по -долу и ние ще се свържем с вас. Ние се стремим да отговорим на всички запитвания в рамките на 24 часа в работни дни.